Samen bepalen we jouw behoeften en stellen die van je doelgroep vast. Deze ‘behoeftenmix’ legt de basis om te gaan ontdekken welke aanpak het best aansluit. Je kunt met losse projecten, groot en kleiner, bij mij terecht. Wil je mij voor een langere periode inhuren op interim basis? Dit kan ook!

ENTHOUSIASTE AMBASSADEURS

Tevreden klanten zijn terugkerende klanten die loyaal zijn aan jouw merk.’ Serieus? Nee hoor! In deze tijd zeker niet. Tevreden klanten zijn niet trouw en kiezen de volgende keer net zo makkelijk een ander. Daarom is het belangrijk om tijdens de volledige klantreis de klant steeds positief te verrassen. Dit geldt precies zo voor de eigen medewerkers. Samen met jou zorg ik voor enthousiaste klanten én medewerkers, dé beste ambassadeurs en promotors van jouw merk.

KLANTGERICHT GROEIEN

Vind, verleid en verbind je (potentiële) klanten en medewerkers. Maar waar vind je hen? Wat heb je nodig om hen te verleiden voor jouw merk? Waarom zouden ze voor jou kiezen? Waar maak jij het verschil? Met een krachtige strategie en concrete, effectieve oplossingen help ik jouw organisatie klantgericht te groeien.

MENSEN VERBINDEN

Ik ben een creatieve, pragmatische, out-of-the-box denker en doener, met oog voor de realiteit en detail. Ondernemend en sterk in mensen verbinden, want alleen door te delen kun je vermenigvuldigen.

SAMENWERKEN

Ik heb een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten. Daardoor wordt altijd de juiste professional op een opdracht ingezet. Er kan ook worden samengewerkt met jouw eigen experts, maar wel altijd onder mijn aanvoering. Zo blijft alles helder, kan er snel worden geschakeld en worden afspraken nagekomen.

Meer weten of mogelijkheden tot samenwerking bespreken?