EIGENZINNIG

Ik ben gewoon een beetje anders

Ik ben eigenzinnig. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Schreeuwend naar een WK-finale op TV staan kijken, een nét iets te gezellige vrijdagmiddagborrel of een hilarische ski trip met vrienden. Die eigenzinnigheid verbindt. Ik ben vaak ergens héél erg voor of héél erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Ik heb altijd een onderbouwing, want ik weet waarover ik praat. Zo niet, dan doe ik niet alsof. Ik ga dan op onderzoek uit of doe een opleiding en kom dan terug als een specialist. Dat is iets waar ik trots op ben.
What you see is what you get!

FLEXIBEL

Ik durf te veranderen

Om mijn opdrachtgevers echt te kunnen ontzorgen en een klantfocus te kunnen behouden ben ik flexibel. Mijn absolute passie ligt binnen de sportbranche, maar mijn flexibiliteit heeft ervoor gezorgd dat ik ook opdrachtgevers uit tal van andere branches niets minder dan het beste kan bieden. Ik ben bereid om continu te blijven veranderen. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Flexibiliteit zit daarom in mijn bloed. Ik ben altijd kritisch en wil altijd méér. Ik meet, experimenteer en trek onderbouwde conclusies. Ik heb altijd wel een wensenlijst of weet vijf punten op te noemen die anders moeten.

TRANSPARANT​

Eerlijk, betrokken en open

Met mijn persoonlijke benadering ben ik eerlijk, betrokken en open in alles wat ik doe. Dit ben ik privé, maar ook naar mijn opdrachtgevers. Dat is mijn kracht. Ik heb het beste met je voor. Daarom luister ik graag naar jouw behoeften, want samen weten we het beter dan alleen. Ik ben altijd eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. Ik doe wat ik beloof en ik sta open voor kritiek. Alleen dan ontstaat er een waardevolle relatie van gelijkwaardigheid.

DOEN!

Elke dag ietsje beter

Geen woorden, maar daden. Niet lullen, maar poetsen.
In Rotterdam zijn er genoeg gezegden voor.  Ik heb deze nuchtere ondernemersmentaliteit benoemd als: Doen! Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht daarom niet totdat je idee perfect is, want dan ben je te laat. Ik heb mijzelf door de jaren heen bewezen door elke dag het doel te hebben om een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail!

VERWONDEREN

It’s all about your smile!

Verwonderen betekent jouw verwachtingen overtreffen. Net dat stapje extra zetten om jou te verrassen en je mondhoekje omhoog te laten gaan. Eigenlijk is een lach iets heel gewoons, maar zal ik er elke keer wel iets bijzonders voor moeten doen!

BM-Upclose-Marketing-Communicatie-Projectmanagement

Zie je een match?

Neem contact met me op!