DIT BEN IK

Optimist. Doortastend. Mild & pittig. Empathisch. Half woord genoeg. Organisator. Eigenwijs & meegaand. Stressbestendig. Gedreven. Energiek & relaxed. Teamplayer & solist. Avontuurlijk. Besluitvaardig. Oplossing- & resultaatgericht. Patagonia & G-Star. Doorzetter & vrijbuiter. Ed Sheeran & Marvin Gay. Flexibel. Romantisch. Albert Heijn & Coolblue. Spain & USA. Prioriteiten kunnen stellen. Recht-door-zee. Enthousiast. Rotterdam & Granada. Water & Gin Tonic. Familie & vrienden. Peaky Blinders & Game of Thrones. Strategisch & Pragmatisch.

Breed Inzetbaar

Door mijn ruime ervaring ben ik breed inzetbaar. Mijn passie ligt in de sport en op het gebied van social impact, maar ik heb bewezen ook succesvol te zijn in andere vakgebieden. Verder ben ik flexibel en pak ik dingen snel op. Daarnaast werk ik georganiseerd en heb ik aandacht voor detail, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Ik zet mijn creativiteit en doelgerichtheid in om impact te creëren en ambitieuze doelen van mijn opdrachtgevers te realiseren die de wereld een beetje mooier maken.

Leergierig & Enthousiast

Mijn interesse, leergierigheid en enthousiasme voor marketing en communicatie hebben me altijd gedreven. Dit blijkt al uit mijn studiekeuzes. Na mijn middelbare school studeerde ik international management in Rotterdam, marketing & communicatie in Madrid en Sportmarketing in Barcelona. Vervolgens zijn deze vakgebieden ook de rode draad in mijn carrière geweest. Tot nu toe dan, want er liggen zeker nog mooie uitdagingen in de toekomst verscholen!

Inhoudelijk sterk

Ieder verhaal heeft twee kanten. Om optimaal te presteren is het belangrijk om beide kanten goed te kennen. Ik heb de kans gehad om mij zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde te ontwikkelen op verschillende gebieden. Dit gebruik ik nu als basis voor wat ik jou kan bieden. Ik help opdrachtgevers bij het creëren van een onderscheidende positionering, huisstijl en branding. Daarnaast zorg ik voor een doordachte marketingcommunicatiestrategie en vorm ik een spil bij de productie van content die mensen inspireert, tot actie aanzet en het verhaal achter je merk, project of event vertelt. Ik zorg ervoor dat dit bij de juiste doelgroep terecht komt door de inzet van de juiste mediakanalen.

Allround aanpakker

Ik ben een echte ondernemer die aan een half woord genoeg heeft. Ik lever een enthousiaste, vakkundige en zeer complete aanpak. Een marktonderzoek uitvoeren en een strategisch marketingplan schrijven? Doen we! Een complete (online) communicatiestrategie ontwikkelen? No problem! Ik regel alles voor je, van het ontwerpen en onderhouden van jouw website tot het beheer van je social media, het organiseren van events en het schrijven van teksten. Daarnaast heb ik veel projecten en teams gemanaged, coördineerde ik samenwerkingsverbanden en werkte ik mee aan succesvolle campagnes. Bij al deze zaken vorm ik altijd dé link tussen management, strategie, realisatie en stakeholders