Als projectmanager op het gebied van marketing en communicatie heb ik voor onderstaande merken invulling mogen geven aan projecten, events en campagnes.

Vorige slide
Volgende slide

Als projectmanager versterk ik tijdelijk jouw organisatie. Of schakel me in voor advies, als sparringpartner of een andere vorm die past bij jouw behoeftes. Ik ben breed inzetbaar, werk georganiseerd en heb ik aandacht voor detail, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Ik ben daarnaast een echte ondernemer met een enthousiaste, vakkundige en zeer complete aanpak die aan een half woord genoeg heeft.

Ik kan met mijn ervaring, enthousiasme en daadkracht het verschil maken bij organisaties die (sociale) impact willen creëren, een nieuw product of service willen ontwikkelen en die verandering en vernieuwing zoeken.  Heb je behoefte aan een frisse wind? Ben je op zoek naar iemand die plannen kan maken, maar er ook voor zorgt dat deze plannen succesvol worden uitgevoerd? Een enthousiast persoon die het gewenste resultaat realiseert? Laten we dan eens kennismaken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

KUN JE HULP GEBRUIKEN?

Neem direct contact op!

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858