Online marketing

Als je het hebt over online marketing hoor je vaak termen als SEO, reclamebanners, e-mailmarketing, vergelijkers en datafeed management voorbij komen. Maar wat doet online marketing eigenlijk? Waar is het goed voor? Hoe pak je het aan in de brei van verschillende online marketing kanalen, tools en middelen?

Online marketing heeft de mogelijkheid om je marketingdoelen die je online bereikt, inzichtelijk te maken. Wel zo handig, dan weet je direct of je ook écht goed bezig bent. Immers als je je merk online ook sterker wil maken moet je weten wat werkt en wat niet. Ben je op de voor jou relevante zoekwoorden in de organische en betaalde zoekresultaten goed vindbaar? Maar ook vragen als ‘Hoe zet ik Facebook of LinkedIn Advertising succesvol in?’ beantwoorden we graag samen met jou. Frappant adviseert, creëert en beheert alle online kanalen.

Is online marketing echt zo belangrijk?

En of het belangrijk is. Hoe vaak zoek jij niet per dag online op Google naar ‘iets’ waar jij antwoord op wil? Precies! Dat doe je heel vaak. Daarnaast stijgen de online aankopen al jaren achtereen. Des te belangrijker om ook je online marketing op orde te krijgen. Dus bedenk goed wat jouw online doelstellingen zijn, bepaal van hieruit je online strategie en vertaal je merk ook online door.

Vertaling merkidentiteit naar online marketing

Het neerzetten van een sterke merkidentiteit vergt het maken van goed doordachte keuzes. Als je je merkidentiteit te pakken hebt, wordt het tijd deze door te vertalen naar bijpassende online marketing. Dit doen we door het strategisch vormgeven van een relevante, effectieve en doelgerichte (actie)campagnestructuur in Google AdWords, tot het schrijven van advertentieteksten en het ontwikkelen van een Display banner-set. De online marketing specialisten van Frappant werken nauw samen met de creatieve afdeling. Hierdoor ontstaat er een goede synergie en kunnen we in het beginstadium al belangrijke verbeteringen en optimalisaties doorvoeren voor een spetterende start! Wij maken deze doorvertaling door onder andere aan de slag te gaan met:

E-mailmarketing is een krachtige tool om veel mensen relatief goedkoop te bereiken. Doordat je 1-op-1 met je (potentiele) klant communiceert, is de juiste boodschap op het juiste moment, goed weergegeven (denk aan mobiel, tablet) de ideale sales en marketing-tool.

Vrijwel iedere internetgebruiker maakt gebruik van zoekmachines om de gewenste informatie te vinden, een goede vindbaarheid is daarom essentieel. Maar welke factoren zijn van invloed op een goede ranking? Zijn er technische beperkingen en wat moet je vooral niet doen?

Wat moet er in een banner opgenomen worden om er succes mee te hebben? Op welke formaten ontwikkel je de banners? Wat zijn de richtlijnen van bijvoorbeeld Marktplaats, Google AdWords en Facebook Advertising als het gaat om bannerformaten, inhoud en bijvoorbeeld de technische beperkingen? BM Upclose helpt je op weg

Wil jij ook weten hoe je webanalytics en eigen kennis kunt inzetten om het effect van je website te vergroten? Dankzij conversie optimalisatie haal je het maximale uit je website.

Wil jij ook je Online Reputatie hoog houden of flink gaan verbeteren? Creëer overzicht en straal professionaliteit uit op de verschillende kanalen zoals Twitter, Facebook en de review-websites zoals Trustpilot.

Wat zijn de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website? Hoe maak je van een bezoeker een (vaste) klant? Kortom hoe haal jij het maximale rendement uit je website?

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858