Merk indentiteit
CONTACT

Wie ben je? Wat wil je vertellen? En wat heeft jouw klant daar aan? We halen de scherpte van een eigen identiteit naar boven en vertalen deze in de elementen die communiceren helderder en makkelijker maken. Een merkidentiteit. Want als je je merk sterker wilt maken, moet je eerst weten waar je krachten liggen en waar je merk voor staat.

Merkidentiteit, wat is het eigenlijk?

Een identiteit is het DNA van je merk. Je merkidentiteit wordt bepaald door je gedrag, waarden, sterke punten en passies van jouw merk of organisatie. Door deze zaken tot uiting te brengen in je merkidentiteit snapt je doelgroep je beter als merk. Hierdoor vindt men sneller aansluiting bij jouw merk, want het past – of is onderdeel – van de identiteit van jouw doelgroep.

Vertaling merkidentiteit naar marketing

Het neerzetten van een sterke merkidentiteit vergt goed doordachte keuzes. Hier helpen we je graag bij. Als je je merkidentiteit te pakken hebt, wordt het tijd deze door te vertalen naar bijpassende marketing. Samen maken wij deze doorvertaling door onder andere aan de slag te gaan met:

Positionering »

Wat is het karakter van jouw organisatie? Wie ben je en waar staat jouw merk voor? Wat zijn je drijfveren en waar geloof je in? Wat is jouw unieke belofte aan de markt en hoe draag je deze uit?

Een product wordt gemaakt in een fabriek; een merk bestaat alleen in het hoofd en hart van de consument/ontvanger. Die plek in hoofd en hart brein van de doelgroep kun je als merk verdienen en daarmee voor onderscheid zorgen.

Naamontwikkeling »

Het belang van een pakkende naam wordt honderden keren per dag onderstreept. Een sterke naam blijft hangen, claimt een positie in het brein en vertelt al meteen een verhaal.

Een logo is de ultieme herkenningsfactor in communicatie. Het is samen met de naam één van de belangrijkste bouwstenen voor herkenbare communicatie-uitingen.

Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid. We bepalen met het logo als uitgangspunt, het kleurgebruik, de typografie en de vormelementen, om zo een compleet eigen stijl te ontwikkelen.

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858