In een wereld waar steeds meer online communicatie plaatsvindt, is een evenement een onmisbaar onderdeel van je marketingmix. Jouw klanten hebben behoefte aan persoonlijk contact, het beleven van je merk en aan een onderscheidende ervaring die blijft hangen. Een evenement is hiervoor een effectief middel.

Hulp nodig met je event management? BM Upclose creeërt een onderscheidend concept op maat, waardoor je een diepe en blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep. Van bijzonder concept tot en met de volledige uitvoering van jouw event. BM Upclose is jouw event manager.

Bauke, jouw event manager

Ik ben gepassioneerd, direct en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie. Mijn kracht is het uitdenken en organiseren van zowel B2C als business to business evenementen.  Met mijn flexibele instelling ga ik geen uitdaging uit de weg. Ik denk graag mee met ideeën van opdrachtgevers, maar verras hen ook met nieuwe concepten en denkrichtingen.

Event professional

Als je jouw event aan mij uit handen geeft dan krijg je een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige event professional met oog voor detail. Ik ga uit van mogelijkheden en creëer kansen met veel positieve energie en ben pas tevreden wanneer een concept realiteit wordt en alles klopt. Ik zet mij met veel liefde en passie ook in voor goede doelen en charity events.

Als event manager heb ik talloze bedrijven geholpen om een evenement te bedenken en te organiseren dat helemaal past bij het merk en de organisatie. Ik ontzorg en inspireer mijn opdrachtgevers en heb op die manier fantastische belevenissen kunnen creëren. Ik werk op project en interim basis. 

Een zorgeloze uitvoering

Bij het organiseren van een evenement komt enorm veel kijken. Alle details moeten kloppen en je wilt graag dat het proces soepel verloopt. Wil jij ook volledig genieten van je eigen evenement en alle tijd en aandacht hebben voor het persoonlijke contact met je gasten? Als ervaren event professional ontzorgt BM Upclose  jou in de hele organisatie en uitvoering van het evenement. Ik zorg ervoor dat zelfs de allerkleinste details helemaal kloppen.

Doelbepaling – plan & strategie – doelgroepbepaling – concept – planning – evenement draaiboek – catering – locatie – styling – inkoop – uitnodigingen – contentmanagement – eventmarketing – registratie traject- afstemming met leveranciers – drukwerk – fotografie / film – entertainment – vervoer & parkeren – goodiebags

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858