Waarom is een sterk merk belangrijk? Een merk bestaat in het brein van de consument. Oftewel een product wordt gemaakt in een fabriek; een merk bestaat alleen in andermans hoofd. Daarnaast heeft een merk een unieke en daarmee onderscheidende merknaam. Een merk kan een plek in het brein en hart van de doelgroep verdienen en daarmee voor onderscheid zorgen. Merkversterking is dus belangrijk.

Wat maakt een merk sterk?

Het onderscheid ten opzichte van je concurrentie maakt jouw merk sterk. Om ook jouw merk sterker te maken, gaan we samen aan de slag om juist die elementen boven tafel krijgen die jouw merk uniek maken. Hierbij ontdek je je merkidentiteit en wordt een sterk fundament gelegd waarmee je alles in huis hebt om je merk sterker neer te zetten, zowel intern als extern.

Het belang van een sterk merk

Het kiezen van een onderscheidende en voor de doelgroep relevante positionering zorgt ervoor dat een product- of organisatiemerk opvalt in het enorme aanbod van andere merken en in de overkill van media- en reclame-uitingen. Een sterk merk kan tegen een stootje als het even tegen zit. Een sterk merk hoeft minder uit te leggen. En een sterk merk is vele malen meer waard dan de omzet die er gemaakt wordt.  Daarom zijn wij elke dag bezig om merken sterker te maken.

BM Upclose maakt merken sterker

De perceptie van de (potentiele) klant rondom jouw merk is ontzettend belangrijk. Daarom is het noodzakelijk om te weten wat jou uniek maakt in de markt, zodat je je als merk hierop kunt richten en ook jouw onderscheidende karakter aan je klanten kan verduidelijk. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog stappen om van jouw merk een sterk merk te maken!

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858