Direct mail: You've got mail!

Tussen al het online geweld anno nu wordt het een steeds grotere uitdaging om op te vallen. En dat is reden te meer om eens een lekker retro kanaal te kiezen: de brievenbus! Wij zien dat de papieren mailing steeds vaker wordt vervangen door een digitale mailing. Erg jammer, want met name voor B2B gerichte organisaties is direct mail effectief. Maar dan moet je hem natuurlijk wel goed inzetten.

Doe eens gek

De vormgeving en het materiaal van een direct mailing spelen een belangrijke rol. Je kunt de aandacht trekken door gebruik te maken van een ongebruikelijk formaat, een ludieke vorm of een gekke verpakking. Een opvallend formaat helpt om de ontvanger zover te krijgen dat de direct mail geopend wordt. Bij een verpakking kun je naast een bedrukte envelop of een bedrukt doosje denken aan een folie: transparant of in een (matte) metallic kleur. Folie maakt het, naast de mooie uitstraling, ook zeer geschikt een gimmick mee te sturen. Een gimmick werkt überhaupt heel effectief, want de bobbel in de envelop of verpakking maakt nieuwsgierig. Hoe laat jij jouw direct mail opvallen?

BM Upclose heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van succesvolle, opvallende direct mailcampagnes. Of het nu compact en low-budget is of groots en hoogwaardig, we zorgen er samen voor dat de boodschap aankomt. BM Upclose ontzorgt en managed het proces volledig. Van het concept, ontwerp, creatieve uitwerking én -als je wilt- drukwerk, tot handling en verspreiding. Ik neem je graag het werk uit handen, zodat je tijd over houd om alle nieuwe aanvragen te behandelen.

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858