Digitale strategie

Online Marketing moet relevant zijn. Ik geloof in de kracht van een integrale inzet van paid, owned en earned media in de ideale mix om klanten te werven, te behouden en merken te versterken. Een solide digitale marketing strategie is daarbij essentieel.

De consument centraal

Consumenten zijn steeds veeleisender en verwachten van merken een steeds relevantere klantervaring. Merken zorgen dat ze een mooie website, snelle levering en super service hebben, maar de communicatie richting doelgroepen is vaak nogal versnipperd en sluit niet voldoende aan. In onze aanpak stellen wij altijd de consument centraal, in strategie en uitvoering. Zo maken we elke interactie tussen merk en de consument relevanter, daarmee de klantervaring persoonlijk en de campagne effectiever. 

Omnichannel benadering

BM Upclose helpt je graag in het bereiken van de juiste doelgroepen via paid, owned en earned media. We gaan samen voor maximale impact via alle kanalen: website, display, Google, social en email, via een smartphone, desktop en tablet. We werken hierbij gezamenlijk met een omnichannel benadering om deze optimale klantervaring te garanderen. Samen doorbreken we de silo’s met data gedreven creativiteit, data management platformen, analytics, en goed doordachte methodieken. 

Mastering the Customer Journey

Data gedreven creativiteit vormt de basis van relevante advertising. Op basis van klant- en gedragsdata kan het klantcontact en iedere bijbehorende uiting in lijn gebracht worden met de customer journey van deze consument. Het zorgt ervoor dat je de juiste persoon, op het juiste moment, de juiste boodschap laat zien. We zijn expert in het vormgeven van de online customer journey en de implementatie van Data Management Platformen. Ik helpen je graag met schaalbare, 1-op-1 communicatie, centraal aangestuurd met een consistente boodschap.

Online strategie aanpak

Samen zorgen we voor een effectieve en data gedreven online marketing strategie op basis van jouw awareness, traffic, sales of retentie doelstellingen en KPI’s, volgens gestructureerde en bewezen methodieken. Ik help je om de technologie en processen te verkennen en positieve business cases te bouwen. Samen implementeren, monitoren en optimaliseren wij de verschillende digitale marketing activiteiten en technologieën om het maximale resultaat te behalen. 

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858