Waarom is creatieve communicatie belangrijk?

Creativiteit is nodig om verder te komen. Uiteraard geldt dat in de wereld van communicatie en grafische vormgeving. Maar ik geloof dat iedereen die zichtbaar wil zijn, opgemerkt wil worden en succesvol wil zijn creativiteit nodig heeft. Zichtbaarheid en opvallen begint allemaal met een creatieve communicatie.  Samen met jou geef ik hier graag invulling aan. 

Van conceptontwikkeling naar een creatief concept design

In een brainstorm vliegen de ideeën over tafel. Of het nu gaat om het design van een magazine of het neerzetten van een marketing concept. De ideeën worden gerangschikt naar effectiviteit en levensvatbaarheid en daarna worden ze vertaald naar diverse concepten waarbij uiteindelijk een creatief ontwerp volgt. Zo doen we dat. Want opvallen is wat anders dan gek doen.

Mijn creatieve strategie

Brianstorm >

Een goed idee komt zelden uit de lucht vallen. Zéker als het vraagstuk complex is. Ik gebruik samen met jou verschillende brainstormtechnieken om de ideeënstroom op gang te brengen.

Conceptontwikkeling >

Een idee is nog geen concept. Natuurlijk begint elk concept met een idee, maar het werk om daar een stevig marketing concept en fantastisch design concept van te maken, moet dan nog beginnen.

Grafische vormgeving >

Weet je dat vormgeving onbewust onze dag bepaalt? Hoe objecten, communicatiemiddelen, verpakkingen maar ook apparaten zijn vormgegeven heeft grote invloed op onze perceptie ervan.

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858