Brochure, jaarverslag & magazine ontwikkelen: Van ingetogen chic tot uitbundig glossy

Als het gaat om project management bij de ontwikkeling van communicatie uitingen ben je bij BM Upclose aan het juiste adres. Van brochures, magazines, jaarverslagen, boeken, tot aan jubileumuitgaven. Stuk voor stuk staaltjes van informatievoorziening met een boodschap. Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst.

Wat de doelstelling ervan ook is, wij draaien onze hand er niet voor om. En dan hebben we het niet alleen over de vormgeving, maar over het totale traject:

  • concept
  • ontwerp en layout
  • tekstschrijven of redigeren
  • vertalen
  • fotografie (image-, product- en portretfotografie)
  • beeldbewerking
  • drukgereed aanleveren
  • drukwerkinkoop en –begeleiding
  • handling en verzending

Brochures ontwerpen

Brochures ontwerpen is een bijzondere klus. Zo dient er goed nagedacht te worden over de content, over de uitstraling van de brochure en de boodschap die moet blijven hangen na het lezen van de brochure. De juiste beelden, de beste lettertypes en de beste content smelten we samen in de te ontwerpen brochure. BM Upclose heeft hier veel ervaring mee.

Opmaak jaarverslag

Steeds meer wordt het jaarverslag gezien als een extra en belangrijk communicatiemiddel. In een jaarverslag is het belangrijk om een goed inhoudelijk verhaal te vertellen. Om ervoor te zorgen dat het verhaal de juiste indruk maakt, is de opmaak van het jaarverslag erg belangrijk. Met goede opmaak maak je je verhaal ook toegankelijker. Een opgemaakt jaarverslag leest luchtiger en prettiger en de juiste illustraties en beelden ondersteunen het verhaal. Frappant Aalten doet dit al jaren voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Ontwerp en opmaak van magazines

Op zoek naar een freelancer die je kan helpen bij de ontwikkeling van het ontwerp en de opmaak van een magazine? Stop met zoeken! BM Upclose ontzorgt je volledig. Ik  denk mee en manage de ontwikkeling van opmaak, content. Om een magazine tot een succes te maken, heb je van alles nodig: van het verwerken en herschrijven van teksten, tot illustraties, fotografie en diverse opmaak- en ontwerpprogramma’s. BM Upclose helpt je van het ontwerp tot het magazine dat op de deurmat valt.

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858