Catalogus, flyer of folder ontwerpen: Of het gedrukt staat

Door de populariteit van het internet wordt de ontwikkeling van een flyer, folder of catalogus nog wel eens over het hoofd gezien. Echter is de realisatie van flyers, folders en catalogi niet minder belangrijk geworden. Het zijn zeer effectieve tools die ingezet kunnen worden tijdens een campagne. En het mooie is dat wij ze volledig op maat voor je kunnen maken.

Flyers ontwerpen

Acties, productinformatie, introducties, personeelswerving, evenementen, allemaal goede redenen om een folder of een flyer in te zetten. BM Upclose heeft veel ervaring in de realisatie van folders, flyers en posters voor allerhande doelen en gelegenheden. Eenvoudig en informatief, of spetterend en uitbundig, helemaal passend bij de boodschap en de gelegenheid.

Ontwikkeling catalogus

Internet heeft veel catalogi doen verdwijnen. En dat is niet zo gek; gegevens zijn 24 uur per dag aan te passen, de verspreiding is een spreekwoordelijke druk op de knop. Toch is de catalogus nog niet uit beeld. Denk aan markten waar de computer niet in de werkplaats staat. Landen waar online zoeken en bestellen nog niet of amper gemeengoed is. Dan is er de catalogus. Hulp nodig bij de ontwikkeling van een catalogus? Dan kan BM Upclose je op weg helpen van A tot Z.

Als het gaat om de ontwikkeling van gedrukte communicatie ben je bij BM Upclose aan het juiste adres. Van flyer, folder tot aan catalogi. Bij de één ligt de nadruk meer op de informatievoorziening of op cijfers, bij de ander is juist de boodschap en het imago het belangrijkst. Waar de nadruk ook op ligt, ik zorg samen met jou voor de juiste indruk.

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858