Effectieve en inspirerende brainstormsessie

Een goed idee komt zelden uit de lucht vallen. Zeker als het vraagstuk complex is, zit het ongeoefende brein al snel in uitgesleten paden te denken. Het resultaat valt dan vaak tegen. Een effectieve en inspirerende brainstormsessie zal je hierbij helpen.

Creatief denken is niet voor iedereen even makkelijk. Sommigen vinden het moeilijk zo ineens met ideeën te komen of durven de ideeën niet zo in de groep te gooien. Voor veel mensen is het niet makkelijk om vertrouwde denkpatronen en invalshoeken los te laten en anders te kijken en denken. De sfeer, risico’s durven nemen, open zijn, nieuwsgierigheid en passie hebben voor je merk, zijn belangrijke elementen voor een effectieve brainstormsessie. Bij jouw op kantoor of op een inspirerende lokatie gaan we samen invulling geven aan een brainstormsessie.

Brainstormtechnieken

Maar ik helpen je naast een inspirerende omgeving natuurlijk verder op weg. Tijdens onze brainstormsessie gebruik ik verschillende brainstormtechnieken om de patronen te doorbreken en de ideeënstroom op gang te brengen.

Een storm aan ideeën

Een brainstormsessie met  opdrachtgevers kan verschillende doeleinden hebben. Bijvoorbeeld voor  het bepalen van een strategie of nieuwe marketingactiviteiten. Dat hoeft niet eens voor een communicatie-opdracht te zijn. Brainstormen over het ontwikkelen van een productinnovatie kan ook bij BM Upclose. – BM Upclose is een professional in anders denken en anders kijken, waarmee jouw ideeën stroom wordt gegenereerd. Goede ideeën waarmee je zelf verder aan de slag kunt. 

BM Upclose
Wilhelminastraat 69
2651DK Berkel & Rodenrijs

06-38080928
baukemuller@bmupclose.nl
KvK nr.: 72225858